Jadłospis
Jadłospis 17.11.25-21.11.25
Poniedziałek 17.11.25
-
Śniadanie
BUŁKA Z ZIARNAMI MASŁEM ,KIEŁBASA LISIECKA,MOZZARELLA,JAJKO GOTOWANE,KIEŁKI,POMIDOR MALINOWY KAWA ZBOŻOWA OWOC GRUSZKA ALER.1,3,4,7,8
-
Obiad
ZUPA KALAFIOROWA ZACIERKĄ(PORCJA ROSOŁOWA,WŁOSZCZYZNA,KALAFIOR,ZA CIERKA) SPAGHETTI Z SOSEM MIĘSNOWARZYWNYM Z SEREM ŻÓŁTYM KOMPOT OWOCOWY ALER.1,6,7,9
-
Podwieczorek
KOKTAJ MALINOWY /BISZKOPT
Wtorek 18.11.25
-
Śniadanie
BUŁKA GRAHAMKA,PASTA Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO Z TWAROGIEM,OGÓREK,CHLEB Z SEREM ŻÓŁTYM HERBATA Z CYTRYNA OWOC JABŁKO ALER.1,3,6,7,8
-
Obiad
ROSÓŁ Z RYŻEM(PORCJA MIĘSA,WŁOSZCZYZNA,RYŻ,POR) FILET Z KURCZAKA PANIERKA PANKO,SURÓWKA COLESLAW,ZIEMNIAKI KOMPOT OWOCOWY ALER.1,3,7,9
-
Podwieczorek
PIECZYWO WASA Z SERKIEM ALMETTE,RZODKIEWKA,HERBATA
Środa 19.11.25
-
Śniadanie
ZUPA MLECZNA Z PŁATKAMI OWSIANYMI,CHEB Z MASŁEM,SZYNKA SCHABOWA,ROSZPONKA,PAPRYKA CZERWONA HERBATA OWOCOWA,OWOC BANAN ALER.1,3,4,5,7
-
Obiad
ZUPA POMIDOROWA Z MAKARON KOKARDKI(WYWAR WARZYWNY,PASSATA POMIDOROWA,ŚMIETANA,MAKARON) POLĘDWICZKI DUSZONE W SOSIE PIECZARKOWYM,BROKUŁ Z WODY ,ZIEMNIAKI KOMPOT OWOCOWY ALER.1,3,6,7,8
-
Podwieczorek
KEKS BANANOWY/SOK MARCHEWKOWY
Czwartek 20.11.25
-
Śniadanie
BUŁKA Z SMALCEM Z FASOLI,CHLEB GRAHAM Z SEREM ŻÓŁTYM,POMIDOR,RZODKIEWKA KAWA ZBOŻOWA OWOC WINOGRONO ALER.1,4,6,7
-
Obiad
CEBULOWA Z GRZANKAMI(WYWAR MIĘSNOWARZYWNY,WŁOSZCZYZNA,CEBULA,GRZ ANKI) RYBA MIRUNA PANIEROWANA,SURÓWKA Z PORA I JABŁKA I MARCHEWKI NA JOGURCIE ,ZIEMNIAK ALER.1,6,7,9
-
Podwieczorek
MANGO LASSI(JOGURT,MANGO,MIÓD/HERBATNIK
Alergeny
1. Zboża zawierające gluten 2. Skorupiaki i produkty pochodne 3. Jaja i produkty pochodne 4. Ryby i produkty pochodne 5. Orzeszki ziemne 6. Soja i produkty pochodne 7. Mleko i produkty pochodne 8. Orzechy 9. Seler i produkty pochodne 10. Gorczyca i produkty pochodne 11. Nasiona sezamu i produkty pochodne 12. Dwutlenek siarki13. Łubin 14. Mięczaki